Любопитен старт на Олимпиадата в Токио. Обикновено американците са машина за

...
Любопитен старт на Олимпиадата в Токио. Обикновено американците са машина за
Коментари Харесай

След половин век. Машината на САЩ без медал

Любопитен старт на Олимпиадата в Токио. Обикновено американците са машина за печелене на медали на Игрите и това не прави изключение в първите им дни. За първи път от 1972-а делегацията не съумя да завоюва отличие в откриващия ден.

" Малко съм шокирана, би трябвало да призная. Напълно чаках да спечелим орден ", съобщи Брейди Елисън, която е трикратна олимпийска медалистка в стрелбата с лък и №1 в международната класация. Тя и колежката и Макензи Браун бяха шокирани от Индонезия в отборната конкуренция, а златният орден отиде за Южна Корея.

Другите провали на американската делегация пристигнаха на пукотевица 10 метра пукотевица с пушка при дамите, където победи китайка, а вярата на американките Мери Тъкър остана шеста. На 10 метра револвер при мъжете иранецът Джавад Форухи сложи олимпийски връх. В тази дисциплинираност американците останаха едвам 10-и и 13-и.

В колоезденето Брендън Макнълти можеше да донесе орден на Съединени американски щати, откакто се откъсна с бъдещия победител Ричард Карапас, само че не устоя преди края и бе застигнат от преследвачите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР